Έρικσεν: Η Ίντερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

Έρικσεν: Η Ίντερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την Ίντερ, η οποία ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου λόγω της απαγόρευσης βάσει των κανονισμών της Serie A να αγωνίζεται με βηματοδότη. Ελεύθερος ο Δανός ψάχνει την επόμενη ομάδα του.

Το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο, όσο και άδοξο. Μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε τον χρόνο του μακριά από τα γήπεδα, μα τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι των Νερατζούρι είχαν αποδεχθεί ότι το κύκνειο άσμα είναι κοντά. Ο κανονισμός της Serie A που απαγορεύει το δικαίωμα σε έναν παίκτη να αγωνίζεται με βηματοδότη έθεσε ουσιαστικά το φινάλε στην καριέρα του με την Ίντερ και πλέον, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την επίσημη, κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

«Ο σύλλογος και όλη η οικογένεια των Νερατζούρι στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον του. Ακόμα κι αν σήμερα οι δρόμοι της Ίντερ και του Κρίστιαν χωρίζουν, θα παραμείνει ένας δυνατός και αδιάλυτος δεσμός. Οι καλύτερες στιγμέ, τα γκολ και οι νίκες, η στήριξη των οπαδών έξω από το "Σαν Σίρο" πανηγυρίζοντας το Scudetto. Όλα θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στην ιστορία των Νερατζούρι», έγραψε χαρακτηριστικά για τον Δανό η Ίντερ, λίγους μήνες μετά τη σοκαριστική του κατάρρευση λόγω καρδιακής ανακοπής στο «Parken Stadium».

O 29χρονος μεσοεπιθετικός μεταγράφηκε στην Ίντερ τον Ιανουάριο του 2020 από την Τότεναμ έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ και κατέγραψε συνολικά 60 συμμετοχές με απολογισμό οκτώ γκολ και τρεις ασίστ, προλαβαίνοντας να γιορτάσει ως μέλος της ομάδας την επιστροφή της στον ιταλικό θρόνο μετά από 11 χρόνια.

Πλέον, ο Έρικσεν είναι ελεύθερος και αναζητά την επόμενή του ομάδα, αφού έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα