Λέστερ: Οχυρώθηκε μόλις 53 ώρες μετά τα έξι γκολ της Σίτι

Κώστας Ζάλιαρης
Λέστερ: Οχυρώθηκε μόλις 53 ώρες μετά τα έξι γκολ της Σίτι

bet365

Η Λέστερ αμύνθηκε σωστά και σθεναρά, ο Κλοπ αναγνώρισε την προσπάθεια των «αλεπούδων» και η ομάδα του Ρότζερς κράτησε τη Λίβερπουλ στο μηδέν μόλις 53 ώρες αφότου είχε δεχθεί 6 γκολ από τη Σίτι!

Η Λέστερ έπαιζε και το απόγευμα της Κυριακής για την Boxing Day έχοντας εξίσου τρομερά δύσκολο παιχνίδι σε διάστημα 53 ωρών.

Το φορτωμένο πρόγραμμα των εορτών έφερε το σύνολο του Ρότζερς αντιμέτωπο με τις δύο από τις τρεις διεκδικήτριες του τίτλου και φαίνεται πως η εξάρα της Κυριακής πείσμωσε τους παίκτες της Λέστερ.

Ο κόουτς της ομάδας έκανε πέντε αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση του Etihad, εκεί όπου οι «αλεπούδες» έκαναν τρομερό 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο μειώνοντας σε 4-3, ωστόσο, η ποιότητα και ο εγωισμός των «πολιτών» οδήγησαν στο τελικό 6-3.

«Έπρεπε ν' αμυνθούμε με όλη μας τη ζωή» σχολίαζαν στη Λέστερ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τους αναγνωρίζει πως: «Ήξεραν ότι μετά το παιχνίδι τους την περασμένη Κυριακή έπρεπε ν' αντιδράσουν και να παίξουν με πείσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα