Νότιγχαμ Φόρεστ: Συγκέντρωσε τρόφιμα για οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Δημήτρης Σαμόλης
Νότιγχαμ Φόρεστ: Συγκέντρωσε τρόφιμα για οικογένειες που το έχουν ανάγκη

bet365

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συγκέντρωσε τρόφιμα και μέσω της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας αυτά θα διανεμηθούν σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. 

Διανύουμε ημέρες εορτών και η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε εξαιρετική πρωτοβουλία, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κυριάκος Δουρέκας, παρέδωσε στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία κούτες με τρόφιμα, οι οποίες θα μοιραστούν σε 30 οικογένειες της πόλης που το έχουν ανάγκη.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που η βρετανική ομάδα, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, προχωρά σε τέτοια πρωτοβουλία. Όταν τον Οκτώβριο του 2019 αναβλήθηκε το παιχνίδι κόντρα στη Ρέντινγκ, λόγω βροχής, τα τρόφιμα που είχαν ετοιμαστεί με σκοπό να πουληθούν στο City Ground, μοιράστηκαν στους αστέγους. Όπως είχε γίνει γνωστό, 3.000 συσκευασίες είχαν δοθεί σε ίδρυμα αστέγων που εδρεύει στην πόλη της Κεντρικής Αγγλίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα