Κλοπ: «Έκανα αμέσως την αναμνηστική δόση, ας ακούσουμε τους ειδικούς»

Κλοπ: «Έκανα αμέσως την αναμνηστική δόση, ας ακούσουμε τους ειδικούς»

Κώστας Ζάλιαρης
Κλοπ: «Έκανα αμέσως την αναμνηστική δόση, ας ακούσουμε τους ειδικούς»

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του απέναντι στον εμβολιασμό και τον μεγάλο διχασμό που έχει προκαλέσει αυτό. «Έκανα την αναμνηστική δόση, ας ακούσει ο κόσμος τους ειδικούς κι όχι εμάς» σχολίασε.

Ο κόουτς της Λίβερπουλ τόνισε πως ναι μεν κι εκείνος προσπαθεί να ωθήσει προς τον εμβολιασμό όλους εκείνους τους ανθρώπους τους οποίους νοιάζεται και θέλει στη ζωή του, ωστόσο, το κάνει με πλάγιο τρόπο.

Θέλει άπαντες να συμβουλευτούν τους ειδικούς, αυτούς που έχουν διαβάσει, σπουδάσει και γνωρίζουν πολλά πράγματα περισσότερα. Όχι τον υπόλοιπο απλό κόσμο που δεν έχει καμία γνώση πάνω στα θέματα της πανδημίας...

«Το μήνυμά μου ευελπιστώ να είναι ξεκάθαρο. Εμπιστεύομαι τους ειδικούς, ακολουθώ τις συμβουλές των έξυπνων ανθρώπων με την κατάλληλη εκπαίδευση, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους για τη μελέτη αυτών των καταστάσεων.

Και στη Λίβερπουλ εμείς λαμβάνουμε πλέον πιο αυστηρά μέτρα, νομίζω είμαστε και στο 100% των εμβολιασμένων στο κλαμπ και είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχω θέμα να σας πω αν έκανα την αναμνηστική δόση και το έκανα αμέσως μόλις έγινε διαθέσιμο ξανά το εμβόλιο.

Αν συναντήσω ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι και μου πουν ότι δεν το έχουν κάνει, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τους πείσω ν' ακούσουν τους ειδικοιύς. Δεν είναι θέμα ν' ακούσουν εμένα, αλλά τους ειδικούς, αυτούς που ξέρουν» ανέφερε ο Κλοπ στο match programme της αναμέτρησης με την Νιούκαστλ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα