Γουλβς-Λίβερπουλ: Το σεντερφορίσιο buzzer-beater του Οριγκί που λύτρωσε τους «κόκκινους»! (vid)

Newsroom
Γουλβς-Λίβερπουλ: Το σεντερφορίσιο buzzer-beater του Οριγκί που λύτρωσε τους «κόκκινους»! (vid)

bet365

Ο Ντιβόκ Ορίγκι για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται «χρυσός» σκόρερ για τη Λίβερπουλ! Ο Βέλγος ρόλαρε υπέροχα πάνω στο κορμί του Κόουντι και με αριστερό σουτ έκανε το Γουλβς-Λίβερπουλ 0-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο «Μολινό» ολοκληρώθηκε με τον πιο ταιριαστό τρόπο! Η Λίβερπουλ όσο η Γουλβς κρατούσε το 0-0 αγχωνόταν και έκανε βιαστικές επιλογές, με τους παίκτες του Κλοπ να επιδεικνύουν έλλειψη καθαρού μυαλού στις προσπάθειές τους. Αποκορύφωμα η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Ζότα που δεν κατάφερε ανενόχλητος να σκοράρει από τη μικρή περιοχή στην ανυπεράσπιστη εστία των «λύκων»!

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι» θα αφήσουν το δώρο της Γουέστ Χαμ να περάσει ανεκμετάλλευτο, ο Ντιβόκ Οριγκί κατάφερε για ακόμα μία φορά να σκοράρει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Κλοπ!

Στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φαν Ντάικ βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Σαλάχ, που με ένα ανοικτό κοντρόλ μπήκε στην περιοχή και γύρισε την μπάλα στον Βέλγο. Ο Οριγκί κοντρόλαρε με το δεξί, γύρισε υπέροχα το σώμα του και με το αριστερό παραβίασε από κοντινή απόσταση την εστία του «ανίκητου» σήμερα Ζοσέ Σα!

Το γκολ του Βέλγου έδωσε τον παλμό για τρελά πανηγύρια στον πάγκο αλλά και τις κερκίδες των φιλοξενούμενων, αφού με αυτή τη νίκη η Λίβερπουλ αναρριχήθηκε στην κορυφή της Premier League!

Δείτε εδώ το γκολ του Βέλγου που έκρινε την αναμέτρηση στο «Μολινό» και έστειλε στα ουράνια συμπαίκτες, προπονητές και οπαδούς:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα