Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 2-1: Δεν τη φρέναραν ούτε τα χιόνια! (vid)

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ 2-1: Δεν τη φρέναραν ούτε τα χιόνια! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ εντός έδρας και ούτε η έντονη χιονόπτωση έβαλε φρένο στο δρόμο για την κορυφή! Εύκολα η Λέστερ, νίκη η Μπρέντφορντ.

Τα χιόνια δε μπήκαν εμπόδιο στη Μάντσεστερ Σίτι, επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Γουέστ Χαμ και έφτασε στην κορυφή την Τσέλσι (με ματς λιγότερο). Οι «Πολίτες» μπήκαν δυνατά, πίεσαν, έβαλαν δύσκολα στους Λονδρέζους και στο τέταρτο είχαν καλή ευκαιρία με τον Γουόκερ και δοκάρι με τον Γκουντογκάν. Η Γουέστ Χαμ αντέδρασε, έγινε πιο επιθετική και προσπάθησε να απειλήσει με τον Αντόνιο. Η έντονη χιονόπτωση πάντως έκοψε τη φόρα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι και οπισθοχώρησαν επιλέγοντας να παίξουν πιο σκληρά στην άμυνα. Η Σίτι πάντως βρήκε διαδρόμους και στο 33' ο Γκουντογκάν πέτυχε το 1-0.

Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά λίγο πριν το τέλος ο Μαχρέζ είχε δοκάρι! Ανάλογο σκηνικό και στην επανάληψη, η Μάντσεστερ μπήκε πιο δυνατά και με το... καλησπέρα λίγο έλειψε να σκοράρει, ο Ζεσούς έκανε το πλασέ, αλλά ο Κρέσγουελ με αυτοθυσία έσωσε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Μάλιστα, ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ τραυματίστηκε στη μέση και αποχώρησε.

Η Σίτι είχε τον έλεγχο και είναι χαρακτηστικό πως η πρώτη τελική των Λονδρέζων ήρθε στο 78΄, αλλά το σουτ του Ντέκλαν Ράις πέρασε άουτ. Η ομάδα του Πεπ ήταν καλύτερη μέχρι το τέλος και στο 90’ σφράγισε τη νίκη με πλασέ του Φερναντίνιο. Το γκολ του Μπερνάρντο στις καθυστερήσεις δε μέτρησε ποτέ, ωστόσο το παιχνίδι σφραγίστηκε με το τρομερό τέρμα του Λαντσίνι στην τελευταία φάση.


Ο Βάρντι «καθάρισε» τη Γουότφορντ του Ρανιέρι

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι στο χιονισμένο «Κing Power» η Λέστερ επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ. Το σκορ άνοιξε ο Μάντισον στο 16', όμως στο 30' οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κινγκ. Ο Τζέιμι Βάρντι ήταν ο ποδοσφαιριστής που επί της ουσίας «καθάρισε» το παιχνίδι, αφού με δυο εξαιρετικά γκολ στο 36' και στο 42' πέτυχε το 3-1. Στο 61' η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι μείωσε το σκορ με τον Εμάνουελ Ντένις. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως στο 69' ο Λούκμαν με ιδανικό τελείωμα μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 4-2 για τις «αλεπούδες».

Οι «μέλισσες»... τσίμπησαν την Έβερτον

Την τέταρτη νίκη της στη φετινή Premier League πανηγύρισε η Μπρέντφορντ, η οποίος επικράτησε στην έδρα της κόντρα στην Έβερτον με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Τόνεϊ στο 25' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ονιέκα από τον Τάουνσεντ. Ετσι, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +7 από τη ζώνη παραμονής, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στην 14η θέση και να προβληματίζουν με την εικόνα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα