Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο, έπιασε δύο πέναλτι ο Ντε Χέα! (vid)

Newsroom
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απίθανο, έπιασε δύο πέναλτι ο Ντε Χέα! (vid)

bet365

Φοβερός Ντάβιντ Ντε Χέα, απέκρουσε το πέναλτι του Σαρ, στη συνέχεια η Γουότφορντ σκόραρε, ο διαιτητής διέταξε επανάληψη και στη συνέχεια ο Ισπανός νίκησε και πάλι τον Σενεγαλέζο!

Χαμός από το ξεκίνημα στο «Vicarage Road»! Ο Μπρούνο έκανε στραβοκλωτσιά, ο Μακ Τόμινεϊ υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής με τον Σαρ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι. Ο Σενεγαλέζος νικήθηκε από τον Ντε Χέα, αλλά ο Κίκο σκόραρε στην επαναφορά, με το γκολ όμως να ακυρώνεται από το VAR αφού ο Ισπανός μπακ είχε εισέλθει νωρίτερα από το νόμιμο στην περιοχή της Γιουνάιντεντ! Ο Τζόναθαν Μος, άρχοντας του αγώνα, διέταξε την επανάληψη της εκτέλεσης, με τον Ντε Χέα να βγαίνει για δεύτερη φορά νικητής σε ισάριθμες μονομαχίες με τον Σαρ!

Ο Ντε Χέα πλέον μετρά δύο επεμβάσεις στις δύο τελευταίες εκτελέσεις πέναλτι που αντιμετώπισε στην Premier League (είχε προηγηθεί αυτή κόντρα στη Γουέστ Χαμ), όσες δηλαδή είχε πραγματοποιήσει στις προηγούμενες 31 φορές που βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ προσπαθώντας να σταματήσει την εκτέλεση από τα 11 βήματα!

Δείτε εδώ την διπλή επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα:

Παρακολουθήστε LIVE από το Gazzetta την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα