Τζέραρντ: Οπαδός της Ρέιντζερς πετάει στα σκουπίδια χάρτινο ομοίωμά του (vid)

Νίκος Κικίδης
Τζέραρντ: Οπαδός της Ρέιντζερς πετάει στα σκουπίδια χάρτινο ομοίωμά του (vid)

bet365

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της οργής του κόσμου της Ρέιντζερς προς τον Στίβεν Τζέραρντ, με οπαδό των Σκωτσέζων να πετάει ένα χάρτινό ομοίωμα του Άγγλου τεχνικού στα σκουπίδια!

«Ό,τι αρχίζει ωραία, τελειώνει με πόνο» ορίζει η γνωστή θυμοσοφία, η οποία ταιριάζει... γάντι στην τροπή που έχουν πάρει οι σχέσεις του Στίβεν Τζέραρντ με τους οπαδούς της Ρέιντζερς.

Η απόφαση του Άγγλου τεχνικού να μαζέψει τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει από τη Σκωτία για λογαριασμό της Άστον Βίλα εξόργισε μεγάλη μερίδα οπαδών της πρώην του ομάδας, οι οποίοι έχουν σκαρφιστεί πολλούς τρόπους για να εκφράσουν τον εκνευρισμό τους.

Από μαζικό κράξιμο στα social media, μέχρι διοργάνωση ψεύτικης κηδείας με τον Τζέραρντ στον ρόλο του... εκλιπόντος, οι φίλοι της Ρέιντζερς αποδεικνύουν σε κάθε περίσταση πως μόνο συναινετικό δεν θεωρούν το «διαζύγιο» με τον 41χρονο προπονητή.

Χαρακτηριστικό είναι και το τελευταίο βιντεάκι που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ένας οπαδός των Σκωτσέζων, σαφώς εκνευρισμένος και απογοητευμένος με τον θρύλο της Λίβερπουλ, αποφάσισε να πετάξει ένα χάρτινό ομοίωμά του στα σκουπίδια!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα