Οπαδοί της Ρέιντζερς έστησαν ψεύτικη κηδεία για τον Τζέραρντ (vid)

Κώστας Τόπας
Οπαδοί της Ρέιντζερς έστησαν ψεύτικη κηδεία για τον Τζέραρντ (vid)

bet365

Οπαδοί της Ρέιντζερς διοργάνωσαν ολόκληρη... κηδεία για τον Στίβεν Τζέραρντ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την αποχώρηση του με προορισμό την Premier League και την Άστον Βίλα.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ θα βρίσκεται ξανά στα γήπεδα της Premier League, αλλά αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή για λογαριασμό της Άστον Βίλα. Μία εξέλιξη την οποία ορισμένοι φίλοι των πρωταθλητών Σκωτίας δεν είδαν με καλό μάτι και ξέσπασαν στα social media εις βάρος του πρώην προπονητή της ομάδας τους.

Από την άλλη βέβαια, ορισμένοι οπαδοί την Ρέιντζερς προσπάθησαν να δουν την αστεία πλευρά της αποχώρησης του Τζέραρντ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια γυναίκα κι πέντε άνδρες διοργάνωσαν μια ψεύτικη... κηδεία για τον 41χρονο Άγγλο προπονητή.

«Είμαστε απογοητευμένοι για το πώς τελείωσε, αλλά είμαστε Ρέιντζερς, προχωράμε!», ήταν τα λόγια της γυναίκας κατά τη διάρκειας της τελετής, με τους άνδρες να ποδοπατάνε στη συνέχεια το χάρτινο ομοίωμα του «Στίβι» που είχαν ετοιμάσει.

Εκτός όμως από αυτό η Ρέιντζερς, είναι αποφασισμένη να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον Τζέραρντ, γι' αυτό και ξεκίνησε να ξηλώνει από κάθε γωνία του γηπέδου οτιδήποτε θυμίζει τον πρώην, πλέον, προπονητή της.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα