Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μέλλον του Πογκμπά είναι συνυφασμένο με του Σόλσκιερ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μέλλον του Πογκμπά είναι συνυφασμένο με του Σόλσκιερ

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μέλλον του Πογκμπά είναι συνυφασμένο με του Σόλσκιερ

bet365

Πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ο Πολ Πογκμπά, με την προϋπόθεση όμως να μην βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου ο Σόλσκιερ!

Το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρέμεται από μια κλωστή μετά τη συντριβή από τη Λίβερπουλ, με τους Κόκκινους Διάβολους να του έχων δώσει παράταση μερικών αγώνων για να καταφέρει να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή το έργο του Νορβηγού για ανάκαμψη μέσα στις επόμενες εβδομάδες φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή μάλιστα που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του κλαμπ φέρονται να του έχουν γυρίσει την πλάτη!

Ένας εξ αυτών είναι και ο Πολ Πογκμπά, ο οποίος δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση των Κόκκινων Διάβολων και παραμένει διστακτικός στην ανανέωση του συμβολαίου του εξαιτίας της παρουσίας του Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, επιθυμία του Γάλλου είναι να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Γιουνάιτεντ, με την βασική προϋπόθεση όμως πως ο 48χρονος θα αποτελεί σύντομα παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Σε διαφορετική περίπτωση το σενάριο παραμονής του Πογκμπά και μετά το καλοκαίρι του 2022 φαντάζει απίθανο, την ίδια ώρα που Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα