Τσιμίκας: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στην Λίβερπουλ (pic & vids)

Τσιμίκας: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στην Λίβερπουλ (pic & vids)

Κώστας Τόπας
Τσιμίκας: Υποψήφιος για παίκτης του μήνα στην Λίβερπουλ (pic & vids)

bet365

Η Λίβερπουλ ζήτησε από τους φιλάθλους της να ψηφίσoυν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή για τον μήνα Αύγουστο, με το όνομα του Κώστα Τσιμίκα να συμπεριλαμβάνεται στη σχετική λίστα για το βραβείο.

Ο 25χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις με την Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε την εμπιστοσύνη του στον Κώστα Τσιμίκα δίνοντας του φανέλα βασικού στα δύο πρώτα παιχνίδια της ομάδας στην Premier League, κόντρα σε Νόριτς και Μπέρνλι. Μάλιστα, κόντρα στην Μπέρνλι είχε εξαιρετική απόδοση ενώ μοίρασε και το γκολ στον Ζότα με υπέροχη σέντρα από τα αριστερά.

Ο Έλληνας μπακ αναδείχτηκε και Man of the match της εν λόγω αναμέτρησης, έχοντας μια ασίστ, ένα κόψιμο και δύο πετυχημένα τάκλιν και 74,4% επιτυχία στις πάσες.

Με την Τσέλσι, ο Γερμανός τεχνικός πέρασε τον Κώστα Τσιμίκα ως αλλαγή στο ματς λίγο πριν το φινάλε, χρησιμοποιώντας τον Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, για το αριστερό άκρο της άμυνας των «Reds».

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αυτά τα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας, στην Premier League, χρησιμοποίησε 18 παίκτες και η Λίβερπουλ ζήτησε την ψήφο του κόσμου για να αναδείξει τον κορυφαίο παίκτη του Αυγούστου. Φυσικά, δεν θα μπορούσε από αυτή τη λίστα να απουσιάσει και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των φίλων της Λίβερπουλ και να γίνει σύνθημα στα χείλη τους, αυτές τις πρώτες αγωνιστικές (ψηφίστε εδώ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα