Λίβερπουλ - Τσέλσι: Η αλλαγή του Τσιμίκα στο 86' κι ο εκνευρισμός του Ρόμπερτσον (vid)

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Η αλλαγή του Τσιμίκα στο 86' κι ο εκνευρισμός του Ρόμπερτσον (vid)

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε λεπτά συμμετοχής και στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι, παίρνοντας τη θέση του Άντι Ρόμπερτσον στο 86', με τον Σκωτσέζο να δείχνει εκνευρισμένος καθώς πήγαινε προς τον πάγκο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ότι θα τον χρειαστεί πολλές φορές μέσα στη σεζόν, εξηγώντας την επιλογή του να τον αφήσει στον πάγκο στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι. Και να που ο Κώστας Τσιμίκας... χρειάστηκε από το ίδιο κιόλας ματς.

Ο Έλληνας μπακ έκανε την είσοδό του στο παιχνίδι στο 86' ως αλλαγή, στη θέση του Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος, μάλιστα, κατά την αποχώρησή του «τίναξε» τα δίχτυα, βγάζοντας εκνευρισμό πιθανώς για το ότι δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς και να βοηθήσει για το γκολ της ανατροπής.

Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε, ο «Τσίμι» ανέλαβε μερικές εκτελέσεις κόρνερ και είχε κι ένα εύστοχο γέμισμα από τα αριστερά στον Ντιόγκο Ζότα, δίχως εκείνος ή οι συμπαίκτες του να καταφέρουν κάτι παραπάνω για να αλλάξουν το 1-1 απέναντι στους Μπλε των 10 παικτών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα