Ραούλ Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός»

Ραούλ Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός»

Κώστας Τόπας
Ραούλ Χιμένες: «Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός»

bet365

Για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι του αλλά και για τις πιθανότητες που είχε για να ζήσει, μίλησε ο επιθετικός της Γουλβς, Ραούλ Χιμένες.

Ο 30χρονος επιθετικός της Γουλβς την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένο τον Νοέμβριο, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι το ματς με την Αρσεναλ, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οπως ο ίδιος αποκάλυψε πρόσφατα σε δηλώσεις του στη «Guardian», οι γιατροί δεν του έδιναν και πολλές ελπίδες, μετά από αυτό τον τραυματισμό, να παίξει ξανά ποδόσφαιρο αλλά ακόμα και να δει το φως της ημέρας.

«Οι γιατροί είπαν πως είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός. Δεν με είχε τρομάξει η φάση. Είχα ζητήσει να δω κι άλλα βίντεο, από άλλες λήψεις. Για κάποιον λόγο δεν είχα πρόβλημα να βλέπω τα βίντεο, ενώ άλλες φορές βλέπουμε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο, ούτε καν δικό μας, και μας σοκάρει.

Όταν επέστρεψα στις προπονήσεις, τον Μάρτιο, είχε πλάκα γιατί οι συμπαίκτες μου δεν επιτρεπόταν να μου κάνουν φάουλ και ήταν λες και ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο.

Τώρα φοράω προστατευτικό στο κεφάλι, αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα το έβγαζα. Οι γιατροί όμως επέμειναν πως είναι πιο επικίνδυνο για μένα να τραυματιστώ παρά για τους άλλους παίκτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιμένες, ο οποίος πρόσφατα μάλιστα βρήκε δίχτυα με το κεφάλι στο φιλικό της Γουλβς με τη Στόουκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα