Ο Ντελφ της Έβερτον δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pic)

Ο Ντελφ της Έβερτον δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pic)

Κώστας Τόπας
Ο Ντελφ της Έβερτον δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (pic)

bet365

Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού που επιβάλει η Premier League, είναι ο μέσος της Έβερτον, Φάμπιαν Ντελφ ο οποίος τόνισε πως δεν είναι απαραίτητος ο εμβολιασμός.

Η Premier League, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν (13/08) ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους παίκτες των ομάδων.

Αυτό όπως φαίνεται βρήκε αντίθετο τον Φάμπιαν Ντελφ, ο οποίος ενοχλήθηκε με όσους θεωρούν συνωμοσιολόγους εκείνους που πιστεύουν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ικανό να κάνει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο.

«Τώρα θεωρείται θεωρία συνωμοσίας να πιστεύεις ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ικανό να κάνει αυτό για το οποίο είναι φτιαγμένο» ήταν το μήνυμά του μέσω των social media.

Εδώ αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η διασπορά της μετάλλαξης Δέλτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχε σαν αποτέλεσμα ο 7ημερος μέσος όρος ημερήσιων κρουσμάτων να αυξηθεί στα 32 χιλιάδες. Το 70% έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση, ενώ το 56% είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED