Διπλή πώληση η Λίβερπουλ

Διπλή πώληση η Λίβερπουλ

Διπλή πώληση η Λίβερπουλ

bet365

Η Λίβερπουλ συμφώνησε με τις Πόρτο και Ουνιόν Βερολίνου για την πώληση των Γκρούγιτς και Αβονίγι και θα βάλει στα ταμεία της συνολικά 17 εκατ. λίρες.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τους ποδοσφαιριστές που ο Γιούργκεν Κλοπ δεν χρειάζεται και οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τις Πόρτο και Ουνιόν Βερολίνου για την παραχώρηση των Γκρούγιτς και Αβονίγι.

Ο Γκρούγιτς αγωνίστηκε την περσινή σεζόν με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ στην Πόρτο και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του αναγκάζοντας τους «δράκους» να κινηθούν για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο θα βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 10,5 εκατ. λιρών για τον διεθνή Σέρβο μέσο. Ο Γκρούγιτς είχε μετακομίσει στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2016 χωρίς όμως ποτέ να κερδίσει θέση βασικού.

Από την πλευρά του ο Ταϊβό Αβονίγι αποτελεί πλέον την ακριβότερη μεταγραφή της Ουνιόν Βερολίνου με την γερμανική ομάδα να δαπανεί το ποσό των 6,5 εκατ. λιρών για να κάνει δικό της τον Νιγηριανό στράικερ ο οποίος είχε βρεθεί στο Λίβερπουλ το 2015 προερχόμενος από την Imperial Soccer Academy της χώρας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα