Λίβερπουλ: Ο Αντριάν ανανέωσε για έναν χρόνο (vid)

Λίβερπουλ: Ο Αντριάν ανανέωσε για έναν χρόνο (vid)

Λίβερπουλ: Ο Αντριάν ανανέωσε για έναν χρόνο (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στα 34 του ο Αντριάν Σαν Μιγκέλ θα συνεχίσει και για το 2021-'22, με τη Λίβερπουλ, στην οποία βρίσκεται από το 2019, ως αναπληρωματικός πορτιέρο του Αλισον.

Αν και έχει θεωρηθεί αμφιλεγόμενη η μικρή παρουσία του Αντριάν κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να κρατήσει για αναπληρωματικό του Αλισον Μπέκερ. Ο 34χρονος Ισπανός πορτιέρο, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος το 2019, υπέγραψε ανανέωση του συμβολαίου του με τους Reds για ακόμα μία σεζόν. Ο Αντριάν Σαν Μιγκέλ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, μετράει 24 συνολικά εμφανίσεις στη διετία που βρίσκεται στο “Ανφιλντ”.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.