Τούχελ: Πήρε την κούπα και ανανέωσε μέχρι το 2024!

Τούχελ: Πήρε την κούπα και ανανέωσε μέχρι το 2024!

Τούχελ: Πήρε την κούπα και ανανέωσε μέχρι το 2024!

bet365

Ο Τόμας Τούχελ θα παραμείνει προπονητής της Τσέλσι μέχρι και το 2024 με την ανανέωση του συμβολαίου του να έρχεται έξι μέρες μετά την κατάκτηση του Champions League!

Ανέλαβε τον Ιανουάριο με την Τσέλσι στην 9η θέση, την έβαλε στην τετράδα για να παραστεί στο επόμενο Champions League, κατέκτησε την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση για φέτος και βρέθηκε και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Τόμας Τούχελ λίγο μετά τον θρίαμβο του περασμένου Σαββάτου στο Πόρτο συνάντησε για πρώτη φορά τον Ρομάν Αμπράμοβιτς από κοντά, συζήτησαν, ο ατζέντης του έκανε αναφορά στο συμβόλαιο που θα υπέγραφε ώστε ν' ανανεωθεί η συνεργασία του Γερμανού κόουτς με το κλαμπ και όλα πήραν επίσημη μορφή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Τσέλσι γνωστοποίησε πως ο Τόμας Τούχελ θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το 2024 επεκτείνοντας την ήδη υπάρχουσα συμφωνία με τον προπονητή που θριάμβευσε και ανέβασε τους «μπλε»... στ' αστέρια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα