Μπαλντέ: Τιμωρία για παράβαση στο ντόπινγκ κοντρόλ και κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

Newsroom
Μπαλντέ: Τιμωρία για παράβαση στο ντόπινγκ κοντρόλ και κίνδυνος να χάσει το Μουντιάλ

bet365

Ο Κεϊτά Μπαλντέ κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ του Κατάρ μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από την FIFA για παραβίαση της διαδικασίας του ντόπινγκ κοντρόλ.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος, που φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Κάλιαρη και υπέγραψε στην Σπαρτάκ Μόσχας, δέχθηκε τιμωρία τριών μηνών από την WADA για παραβίαση της διαδικασίας του ντόπινγκ κοντρόλ.

Στις 3 Απριλίου του 2022 και στον αγώνα της Κάλιαρι με την Ουντινέζε, όπου οι «νησιώτες» έχασαν με 5-1 ο Κεϊτά Μπαλντέ παραβίασε το πρωτόκολλο του ντόπινγκ κοντρόλ. Το δείγμα του ήταν καθαρό, όμως τιμωρήθηκε, επειδή δεν ακολούθησε τη σωστή διαδικασία κι έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου του 2022.

Αυτό θέτει εν αμφιβόλω την συμμετοχή του με την εθνική Σενεγάλης στο Μουντιάλ του Κατάρ, αφού πέραν του θέματος ετοιμότητάς του, αφού αν επιλεγεί, θα πάει εκεί χωρίς αγώνα από τις 5 Σεπτεμβρίου και θα προλάβει μόνο τις τελευταίες 13 μέρες του τουρνουά και άρα θα χάσει όλη την φάση των ομίλων.

Έτσι είναι στην κρίση του προπονητή της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ αν θα επιλέξει να τον πάρει μαζί του έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα