Κλάεσον: Ελεύθερος από την Κράσνονταρ ο Σουηδός μεσοεπιθετικός που είχε απασχολήσει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Κλάεσον: Ελεύθερος από την Κράσνονταρ ο Σουηδός μεσοεπιθετικός που είχε απασχολήσει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

bet365

H Κράσνονταρ ανακοίνωσε την λύση της συνέργασιας της με τον διεθνή Σουηδό μεσοεπιθετικό, Βίκτορ Κλάεσον, μετά από επιθυμία του ίδιου του παίκτη.

Ελεύθερος να επιλέξει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη είναι πλέον ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, Βίκτορ Κλάεσον, ο οποίος το καλοκαίρι είχε «παίξει» δυνατά για τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του 30χρονου με την Κράσνονταρ ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, όμως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε άμεσο διαζύγιο λόγω της εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία.

Ο Κλάεσον αγωνίστηκε 147 φορές με τη φανέλα του ρωσικού κλαμ, σκόραρε 43 γκολ, ενώ μοίρασε 26 ασίστ. Ο Σουηδός χρειάστηκε 1,5 ημέρα για να φτάσει στη χώρα του από τη Ρωσία, καθώς λόγω των εξελίξεων είναι κλειστό ο εναέριος χώρος.

«Όλα έγιναν γρήγορα. Δεν ήταν εύκολο να γυρίσω, καθώς ο εναέριος χώρος έχει κλείσει σχεδόν σε όλη τη Ν. Ρωσία και είναι δύσκολο να φύγεις από τη χώρα. Η Κρασνοντάρ μας βοήθησε. Ναύλωσε ένα πούλμαν για να πάμε οδικώς στο Σότσι. Ήταν ένα ταξίδι επτά ωρών σε δρόμους γεμάτους στροφές κατά μήκος της Μαύρης Θάλασσας υπό καταρρακτώδη βροχή. Ήμασταν μέσα οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειές τους, έγκυες γυναίκες και άρρωστα παιδιά που έκαναν εμετό. Από το Σότσι, το κλαμπ είχε ναυλώσει αεροσκάφος για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί ο καθένας πήγε μόνος του στη χώρα του. Συνολικά από την ώρα που ξεκίνησα από το Κρασνοντάρ μέχρι το σπίτι μου πέρασε μιάμιση μέρα. Τώρα είμαι μαζί με τους γονείς μου στο Βέρναμο.

Ποτέ δε θα ξεχάσω το άγχος που περάσαμε όταν έπρεπε να φύγουμε και αυτό το ταξίδι με το πούλμαν στο Σότσι. Ήταν σα να φεύγαμε από τον πόλεμο, παρ’ όλο που πόλεμος δεν υπήρχε στο Κρασνοντάρ. Ήταν ένα ιδιαίτερο ταξίδι. Ευτυχώς τελείωσε και μπορούμε να ξεκουραστούμε σπίτι μας. Καταλαβαίνω φυσικά ότι αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που περνά ο ουκρανικός λαός. Όλες οι σκέψεις μου είναι μαζί τους. Το ταξίδι μας από τη Ρωσία δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που περνούν», ανέφερε ο διεθνής εξτρέμ για το δύσκολο ταξίδι του μιλώντας στην «Aftonbladet».

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα