Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Ρούβαλης για το «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε ο Ρούβαλης για το «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας

Newsroom
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΒΑΛΗΣ

bet365

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον τεχνικό Δημήτρη Ρούβαλη για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου.

Νέο κεφάλαιο στην ιστορία της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού. Λίγο μετά το τέλος της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Χαραλαμπίδη μετά από 2,5 χρόνια, οι «Πράσινοι» ανακοίνωσαν τον Δημήτρη Ρούβαλη ως νέο κόουτς του τμήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»:

«Ο Σύλλογος ανακοίνωσε άμεσα τη νέα τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου που πιάνει δουλειά από σήμερα. Ο Δημήτρης Ρούβαλης είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας και έχει να επιδείξει αρκετά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και είναι υπό αξιολόγηση το δίπλωμα Α ενώ είναι πιστοποιημένος αναλυτής ποδοσφαίρου απόφοιτος του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης και του Κέντρου Δία βίου Μάθησης του Α.Π.Θ., καθώς και αντίστοιχης ισπανικής σχολής.

Έχει δύο μεταπτυχιακά Sports Management στο εξωτερικό και έχει διατριβή στα ηγετικά μοντέλα προπονητικής. Το προπονητικό βιογραφικό του έχει ως εξής: 2018-2021 Άγιαξ Ταύρου- Υπεύθυνος ακαδημιών 2021-2023 Καλλιθέα -Βοηθός προπονητή Κ20 και αναλυτής 2023 Οδυσσέας Μοσχάτου (Γ) -Προπονητής».

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο νέος κόουτς της ομάδας ανέφερε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα που είμαι πλέον στον πάγκο Του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Συλλόγου για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπαίνει και να κερδίζει σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Παράλληλα στο τεχνικό τιμ εντάσσεται και η Γαβριέλα Συμεωνίδη ως γυμνάστρια.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έχει μεταπτυχιακά στην πρόληψη- αποκατάσταση και στη φυσιολογία της άσκησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει αγωνιστεί ως παίκτρια στον Εργοτέλη, τον ΟΦΗ και τη Ροδόπη 87΄ ενώ έχει δουλέψει και στην αποκατάσταση της Κ19 του ΟΦΗ.Επιπλέον ήταν βοηθός στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη στα γυναικεία τμήματα ποδοσφαίρου.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα