Εθνική Νεανίδων: Ελλάδα - Σερβία 0-1

Εθνική Νεανίδων: Ελλάδα - Σερβία 0-1

Newsroom
Εθνική Νεανίδων: Ελλάδα - Σερβία 0-1

bet365

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την Σερβία σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους στην 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023.

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη της Σερβία σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Στάδιο Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τη συμμετοχή τους στην 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 2023.

Στο 20ο λεπτό του αγώνα, η Γιαννακά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από θέση τετ α τετ και τέσσερα λεπτά αργότερα η Γρίβα έδιωξε σωτήρια το σουτ της Μάτεγιτς από το σημείο του πέναλτι.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 44ο λεπτό, η Στόκιτς πάσαρε στην Μάτεγιτς η οποία πέρασε την Γρίβα και σημείωσε το 1-0 για την Σερβία. Στο 57΄η Χαλατσογιάννη μπήκε στη περιοχή με έξοχη ατομική ενέργεια αλλά το σουτ της έδιωξε σε κόρνερ η Σκάντρο με το 0-1 να διατηρείται ως το τέλος.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες και πάλι την Τρίτη (21/02) στις 11:00 στο Στάδιο Νέας Σμύρνης, στη δεύτερη φιλική τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την 2η προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19 προσεχή Απρίλιο.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Νεανίδων της Ελλάδας και της Σερβίας στο Στάδιο Νέας Σμύρνης παρακολούθησε και η αποστολή της Εθνική Γυναικών, η οποία αυτή τη περίοδο πραγματοποιεί την προετοιμασία της υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Αλέξανδρου Κατηκαρίδη.

Η σύνθεση της Εθνικής Γρίβα, Γεωργουλά, Γκούνη, Κοκμοτού, Γιαννακά, Γκούλντεν (63' Μπριάνα), Κωστοπούλου (82' Τριανταφύλλου), Νταρζάνου (63΄Πλακιά), Καρυπίδη (46' Παυλοπούλου), Ραπάννη (15' Στεργιούλη), Χαλατσογιάννη.

@Photo credits: epo.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα