Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025: Μπόκα Τζούνιορς και Μπενφίκα έσπασαν... ρεκόρ μικρότερης διάρκειας παιχνιδιού
Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Μπόκα Τζούνιος και Μπενφίκα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Παγκόσμιου Κύπελλο Συλλόγων 2025, μετά το ισόπαλο 2-2.
Το παιχνίδι αυτό πάντως «μαγνήτισε» για μία συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία, αυτή του καθαρού χρόνου παιχνιδιού. Με 46 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα αμιγώς αγωνιστικής δράσης, έγινε το μικρότερο σε διάρκεια ματς φετινού τουρνουά! Μάλιστα, με τον μέσο όρο των υπόλοιπων παιχνιδιών έως τώρα να είναι στα 56 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα, γίνεται σαφές ότι πρόκειται για αρκετά μεγάλη απόκλιση.
Πέρα από τα τέσσερα γκολ, στην αναμέτρηση καταγράφηκαν επίσης συνολικά 94 διακοπές και τρεις κόκκινες κάρτες (η μία εκτός αγωνιστικού χώρου), ενώ ο έξτρα χρόνος στο τέλος και των δύο ημιχρόνων ήταν από πέντε λεπτά και πάνω.
— O Jogo (@ojogo) June 17, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
