Αστέρας Τρίπολης: Με Βαλιέντε κόντρα στον Καμπανιακό

Βασίλης Μπαλατσός
Βαλιέντε

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Καμπανιακό για την 5η φάση του Novivet Κυπέλλου Ελλάδας με πολλές απουσίες. Μέσα ο Βαλιέντε.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος να μπει στη «μάχη» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προτετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό στη Θεσσαλονίκη για τη 5η φάση του θεσμού (09/10, 15:00).

Από την αποστολή υπάρχουν πολλές απουσίες, καθώς ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους τους Άλβαρες, Ζουκάνοβιτς, Ντιαρά, Βίκο, Γκος και τους διεθνείς με την U21 Ελλάδας και Κροατίας, Γιάννη Χριστόπουλο και Ντίνο Γκρόζντανιτς. Η είδηση είναι η επιστροφή του Χοσέ Λουίς Βαλιέντε.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου πριν από περίπου ένα χρόνο για πρόβλημα στο γόνατο και έκτοτε αυτή είναι η πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή. Τελευταία εμφάνιση του με τα κιτρινομπλέ ήταν πριν 371 ημέρες, στις 2 Οκτωβρίου του 2022, όταν είχε αγωνιστεί για ένα τέταρτο σε νίκη επί του ΟΦΗ στην Τρίπολη (2-0).

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Ηλ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Σίτο, Μιριτέλο, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Κωστέας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα