Διακοφώτης: «Εχουμε εξασφαλίσει γήπεδα στην Αλβανία, στη Πολωνία και στη Ρουμανία, αν υπάρξει συμβιβασμός θα πάμε στο Βόλο»

Newsroom
Το Πανθεσσαλικό

bet365

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης μίλησε για το θέμα του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος και αναφέρθηκε στο πώς μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό.

Στο προσκήνιο έχει επανέλθει το ενδεχόμενο να γίνει στο Βόλο ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Διακοφώτης που είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ μίλησε στο Metropolis για το θέμα. «Σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Μπέο να επανέλθουμε ξανά. Ο κ. Μπέος δίνει 400 προσκλήσεις. Η ΕΠΟ συμφωνεί. Υπάρχει ένα αίτημα για περισσότερες προσκλήσεις. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Για να πάμε σε τελικό μόνο με προσκλήσεις χωρίς κόσμο. Για 400 προσκλήσεις είχαμε αποφασίσει και στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και απορώ γιατί κυκλοφόρησαν διαφορετικές πληροφορίες το τελευταίο διάστημα και παραποιήθηκαν αυτές οι αποφάσεις που πήραμε σε εκείνη τη συνεδρίαση», είπε μεταξύ άλλων.

Και μετά σχολίασε πως «εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός, έχω δικές μου επιχειρήσεις. Εγώ πιστεύω ότι κανείς δεν είναι υπάλληλος κανενός. Ο κάθε ένας κρίνεται από αυτά που κάνει. Πρέπει να γίνει ένας τελικός Κυπέλλου και θα γίνει. Εχουμε εξασφαλίσει τρία γήπεδα στο εξωτερικό στην Αλβανία, στη Πολωνία και στη Ρουμανία. Και είναι στο τραπέζι και ο Βόλος. Εμείς θέλουμε και τα θέλω των ομάδων. Δεν είναι θέμα οικονομικό, είναι η ταλαιπωρία το μεγαλύτερο ζήτημα για την διεξαγωγή του τελικού. Εάν με ρωτούσατε, θα έλεγα να πάμε στον Βόλο ακόμη και με 500 ή 600 προσκλήσεις. Το βασικό είναι να υπάρχει συνεργασία με τον κ. Μπέο. Και οι ομάδες το θέλουν. Γιατί να μην πάμε στον Βόλο;».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα