Novibet Κύπελλο Ελλάδος: Σενάρια για να γίνει ο τελικός σε Βελιγράδι ή Βουκουρέστι

Newsroom
Victor Osimhen has now scored more Serie A goals than any other African player in the competition's history, breaking George Weah's record. 47 and counting.

bet365

Δύο νέες υποψηφιότητες για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος είδαν το φως της δημοσιότητας και μάλιστα από το εξωτερικό. Πρόκειται για το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι.

Μετά τη νέα άρνηση της αστυνομίας της Κύπρου για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί και τις πληροφορίες πως ο τελικός πηγαίνει προς το εξωτερικό, δύο νέες επιλογές είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το «dikisports», η προοπτική της Κωνσταντινούπολης έχει απορριφθεί, όμως οι άνθρωποι της ΕΠΟ βλέπουν θετικά την επιλογή της πόλης του Βελιγραδίου.

Από την άλλη, σύμφωνα με την ρουμάνικη ιστοσελίδα «digisport», η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μπορεί να βρει γήπεδο για να διοργανώσει τον τελικό στην Ελλάδα και αναζητεί γήπεδο σε γειτονικές χώρες. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως θα γίνουν επαφές με την ρουμανική ομοσπονδία για να λάβει χώρα ο τελικός στο Βουκουρέστι. Υπάρχει και η επιλογή της Σερβίας, όμως εκεί υπάρχουν φόβοι πως θα γίνουν επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και Σέρβων οπαδών.

Θυμίζουμε πως η ημερομηνία του τελικού παραμένει μέχρι στιγμής στις 24 Μαΐου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα