Προς Τετάρτη 24 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου

Newsroom
Κύπελλο

bet365

Μετά το όχι της Κυπριακής αστυνομίας για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Novibet στο ΓΣΠ, η ΕΠΟ εξετάζει σοβαρά και την αλλαγή ημερομηνίας με την 24η Μαΐου να είναι η επικρατέστερη.

Οι αλλαγές όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου Novibet αναμένεται να έχουν και συνέχεια. Αρχικά η πρώτη έχει να κάνει με την έδρα, καθώς μετά το όχι της Κυπριακής αστυνομίας, δεν θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Όσον αφορά την έδρα βέβαια, μένει να δούμε το που. Ωστόσο ενδέχεται να γίνει και νέα αλλαγή και συγκεκριμένα στην ημερομηνία. Από την στιγμή που δεν θα γίνει σε Κύπρο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διεξαχθεί το Σάββατο 20/5, καθώς την Κυριακή στις 21 θα διεξαχθούν οι Βουλευτικές Εκλογές και είναι σίγουρο πως η Ελληνική αστυνομία θα πει το δικό της όχι.

Η επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία είναι το διήμερο 27-28 Μαΐου, αλλά και πάλι θα υπάρξει πρόβλημα με τις ομάδες που παίζουν στα play-offs και play-outs, καθώς θα μείνουν πολλές μέρες χωρίς αγώνα. Με τα παραπάνω δεδομένα δεν είναι καθόλου απίθανο ο τελικός να διεξαχθεί την Τετάρτη στις 24 Μαΐου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα