Ολυμπιακός:Το τελευταίο δίμηνο του Χάμες είναι η απάντηση για τον αποκλεισμό του από την ρεβάνς με την ΑΕΚ

Ο Χάμες με Παναθηναϊκό

bet365

Ο Χάμες σύμφωνα με τα διαρκή προβλήματά του τους τελευταίους 2 μήνες αλλά και την πρόσφατη αγωνιστική του εικόνα δεν δείχνει ικανός να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός φυσικά και είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα πίσω του. Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σταρ με τεράστια ποιότητα. Ωστόσο ο Χάμες Ροντρίγκες του τελευταίο διμήνου δεν είναι ο Χάμες που πιθανώς θα ήθελε και ο ίδιος αλλά και που θα ήθελαν και στον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες από τα μέσα Φλεβάρη περίπου (13 Φλεβάρη με τον Παναιτωλικό όπου εκεί βέβαια είχε καλή και πειστική παρουσία) έως και σήμερα σε επίπεδο Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 έχει καταγράψει μόνο 4 συμμετοχές μαζί με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε ένα ντέρμπι στη Λεωφόρο όπου είχε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο και έγινε αλλαγή. Εάν δούμε συνολικά το τελευταίο του δίμηνο είναι ένα σημαντικό διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμών ενώ πρόβλημα έβγαλε και στην Εθνική της χώρας του. Εάν πάει συνδυαστικά και με την εμφάνισή του με τον Παναθηναϊκό τότε έχουμε και την... απάντηση του αποκλεισμού του από την αποστολή του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Το επόμενο βασικό ερώτημα με τον Χάμες - ή ένα πολύ καίριο ερώτημα εάν προτιμάμε - έχει να κάνει με το εάν τελικώς ο Ολυμπιακός τον κρατήσει και του χρόνου. Σύμφωνα με τα δείγματα των τελευταίων 2 μηνών η απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί δεν θα ήταν θετική σε αντίθεση με το πρώτο του διάστημα στην ομάδα που είχε συμβάλλει δημιουργικά και επιθετικά. Όμως από τη στιγμή που δεν υφίσταται τελική απόφαση θα πρέπει να περιμένουμε. Ο Χάμες στον Ολυμπιακό έχει 23 ματς με 5 γκολ και 6 ασίστ.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα