Ολυμπιακός: Η τεράστια ποιότητα του Χάμες και το «μείον» με τις 3 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα από τις 13 Φλεβάρη (vids)

Ο Χάμες

bet365

Ο Κολομβιανός σταρ έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα, ωστόσο από τις 13 Φλεβάρη και μετά λόγω των προβλημάτων του με τραυματισμούς έχει κάνει 3 ματς στο Πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο Χάμες είναι ένας παίκτης που ποιοτικά είναι τοπ και δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε ή να το γράψουμε εμείς αυτό για να ισχύει. Η αξία του Κολομβιανού σταρ είναι δεδομένη και μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είχε την... ασίστ στο 2-1 με τον Μασούρα. Για την ακρίβεια είχε την κεφαλιά που βρήκε πάνω στον Κουλιεράκη, ο οποίος έδιωξε λανθασμένα για να σκοράρει μετά ο Έλληνας εξτρέμ με κεφαλιά.

Σε αυτή τη φάση το μείον ή το αρνητικό στοιχείο εάν θέλετε έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο 31χρονος Κολομβιανός από τις 13 Φλεβάρη και μετά λόγω των προβλημάτων με τραυματισμούς του έχει αγωνιστεί σε μόλις 3 αναμετρήσεις Πρωταθλήματος στη Stoiximan Super League 1 με τη φανέλα της ομάδας του Ανιγκό πλέον, της ομάδας του Ολυμπιακού. Βέβαια μπαίνοντας ως αλλαγή με τον ΠΑΟΚ προσέφερε αισθητά στο δημιουργικό σκέλος.

Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε την ατυχία να βγάλει πρόβλημα τραυματισμού και με την Εθνική Κολομβίας. Μετά το 6-1 στις 13 Φλεβάρη με τον Παναιτωλικό ο Χάμες Ροντρίγκες έπαιξε μετά στην πρεμιέρα των Play-Offs με τον Βόλο στις 19 Μαρτίου. Και στη συνέχεια στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Και στις 3 αυτές αναμετρήσεις πάντως είχε συμβολή σε γκολ του Ολυμπιακού. Ο Χάμες φέτος στο Πρωτάθλημα έχει 19 ματς στον Ολυμπιακό με 5 γκολ και 6 ασίστ. Βέβαια αυτό το δεδομένο με τα 3 ματς αυτό το διάστημα δεν σημαίνει πως ο Ανιγκό δεν σκέφεται τον Κολομβιανό για τα βασικά του πλάνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή.

Ο Χάμες με τον Παναιτωλικό στο 6-1

  • Γκολ με κεφαλιά στο 61'
  • Μπαλιά στον σκόρερ Κανός για το 3-1 στο 67'
  • Γκολ στο 75' με πέναλτι για το 5-1

Ο Χάμες με τον Βόλο στο 0-3

  • Μπαλιά - ασίστ με κεφαλιά προς τον σκόρερ Μπακαμπού μετά από φάουλ στο 36'

Ο Χάμες με τον ΠΑΟΚ στο 3-1

  • Είχε συμμετοχή στη φάση του 2-1 του Μασούρα στο 78' μετά από κεφαλιά που έδιωξε λανθασμένα ο Κουλιεράκης προς τα πίσω και μετά σκόραρε ο Έλληνας εξτρέμ

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα