Ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας στο Gazzetta για τον τελικό: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση, θα μελετήσουμε τα δεδομένα»

Το ΓΣΠ

bet365

Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, μίλησε στο Gazzetta για τα δεδομένα από τη μεριά της σχετικά με το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ.

Από το πρωί του Σαββάτου λόγω των αντιδράσεων στην Κύπρο και των σχετικών τοποθετήσεων αλλά και των όσων είπε και ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος στα ΜΜΕ του νησιού επικρατεί... κομφούζιο για το αν τελικώς θα καταστεί εφικτό να γίνει στις 20 Μαϊου στο ΓΣΠ ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ή όχι.

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον Χρίστο Ανδρέου, εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής Αστυνομίας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι ισχύει από την πλευρά της. «Εμείς δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση (για τον τελικό), όπως ήδη έχουμε επισημάνει», ήταν η πρώτη αντίδρασή του.

Από εκεί και πέρα διευκρίνισε πως «όταν θα ενημερωθούμε επίσημα θα μελετήσουμε όλα τα δεδομένα και θα τοποθετηθούμε». Ο κ. Ανδρέου δεν επιβεβαίωσε στο Gazzetta ότι η κυπριακή Αστυνομία έχει διαρρεύσει κάτι στον κυπριακό Τύπο σε σχέση με τους 3 άξονες για να δεχθεί το να γίνει στο ΓΣΠ ο τελικός του Novibet Κυπέλλου. Επίσης παραμένει ασαφές αν η κάρτα φιλάθλου θα ισχύσει και στους Έλληνες φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Άφησε πάντως να εννοηθεί πως από Δευτέρα είναι πιθανό να προκύψουν εξελίξεις και έδειξε ότι το όλο θέμα είναι σύνθετο και δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση η κυπριακή Αστυνομία θέλει να ξέρει ακριβώς τι θα έχει να διαχειριστεί για να δώσει το πράσινο φως ή να τοποθετηθεί αρνητικά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Novibet στη Λευκωσία.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα