Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου: «Δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα για τον τελικό»

Newsroom
gsp

bet365

Η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης της Κύπρου, είπε πως δεν έχει λάβει κάποιο αίτημα για τη διεξαγωγή του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στη Λευκωσία.

Εκτός από τον τον Χρίστο Ανδρέου, εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, για το ζήτημα της διεξαγωγής του τελικού του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ μίλησε και η Αννα Κουκκίδη-Προκοπίου. Οπου η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης του νησιού είπε επίσης πως μέχρι στιγμής δεν έχει σταλεί κάποιο σχετικό αίτημα, παρότι η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα γίνει στη Λευκωσία. Πιο συγκεκριμένα στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Παγκύπρια Κίνηση Ισα Δικαιώματα- Ισες Ευθύνες με τίτλο: «Στοχεύοντας ενισχύουμε την Europa Donna Cyprus» στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Κύπρου «Λάκης Ψημολοφίτης», ρωτήθηκε για το ζήτημα και απάντησε τα εξής: «Εμάς δεν μας έχει ενημερώσει κανένας επίσημα. Οταν και εφόσον μας ενημερώσουν, που θεωρώ θα συμβεί, τότε η Αστυνομία θα εξετάσει την επικινδυνότητα ή το ρίσκο που εμπεριέχει μια τέτοια απόφαση και θα τοποθετηθούμε αναλόγως».

Υστερα της ζητήθηκε ένα σχόλιο εάν επιχειρησιακά η αστυνομία μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση. «Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα δεδομένο μπροστά μας, άρα δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε».

Θυμίζουμε πως σήμερα (8/4) ο Τάκης Μπαλτάκος, πρόεδρος της ΕΠΟ, σχολίασε ότι εάν η αστυνομία αρνηθεί τότε ο τελικός θα πρέπει να πάει σε άλλο γήπεδο.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα