Στο τραπέζι και η Κύπρος για τον τελικό του Κυπέλλου Novibet, θετικός ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας

bet365

Στον ΠΑΟΚ ούτε που θέλουν να ακούν για τελικό στο ΟΑΚΑ και για αυτό είναι υπέρμαχοι της μεταφοράς του στην Κύπρο.

Από το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν ξεκινήσει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, άρχισε να κυκλοφορεί το σενάριο περί πρότασης (υπήρχε εδώ και καιρό αυτό το ενδεχόμενο) για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Κύπρο, μία εβδομάδα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Να γίνει δηλαδή στις 20 (σ.σ μία μέρα πριν τις εκλογές) αντί για τις 27 Μαΐου, στην Λευκωσία και στο χωρητικότητας 22,800 θεατών ΓΣΠ. Κάτι στο οποίο συμφωνεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο μεγάλο αυτό ματς, μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα με την Λαμία.

Βλέπετε, μετά την άρνηση του Αχιλλέα Μπέου να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό για την διεξαγωγή του παιχνιδιού, η επόμενη... εγχώρια επιλογή ήταν το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς είναι κάθετα αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Επίσης, η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, βλέποντας το αδιέξοδο που υπήρχε στον τόπο διεξαγωγής του τελικού είχε προτείνει και εκείνη να γίνει εκτός Ελλάδας.

Το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στις 20 Μαΐου, προφανώς, βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 14 Μαΐου από την στιγμή που δε θα χρειαστεί να μείνουν δύο εβδομάδες σε απραξία, ενώ και η καλοκαιρινή προετοιμασία παίζει το ρόλο της.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα