Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Οι εκλογές μπορεί να επηρεάσουν την ημερομηνία του τελικού

Το Κύπελλο

bet365

Στην ΕΠΟ έχουν ήδη προετοιμαστεί για την πιθανότητα οι εθνικές εκλογές να οριστούν την 21η Μαϊου και υπάρχει σχετική πρόβλεψη για ενδεχόμενη αλλαγή ημερομηνίας.

Ο τελικός του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Μαϊου (ημέρα Σάββατο) και ο τελικός θα διεξαχθεί είτε στο Πανθεσσαλικό είτε στο εξωτερικό, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη της ελληνικής Ομοσπονδίας. Σε αυτή τη φάση οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τον πρώτο λόγο έναντι των Ολυμπιακού και Λαμίας για την πρόκρισή τους στον τελικό.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει οριστεί η ρεβάνς Ολυμπιακός - ΑΕΚ (3-0 είχε νικήσει η ΑΕΚ στην Opap Arena), που θα γίνει στις 12 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Καραϊσκάκη. Σχετικά με την ημερομηνία του τελικού εάν γίνουν εκλογές - οι εθνικές εκλογές που μέχρι τώρα δεν υπάρχει οριστική ή καταληκτική ημερομηνία - στις 21 Μαϊου ο τελικός θα πάει χρονικά στις 27 Μαϊου, δηλαδή σχεδόν μία εβδομάδα μετά.

Η σχετική προκήρυξη της ΕΠΟ για τον τελικό αναφέρει

Τελικός Αγώνας Κυπέλλου

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη Ομοσπονδία.

Το πανόραμα του Novibet Κυπέλλου για τον τελικό

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία 1-2

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Οι ρεβάνς των προημιτελικών

Άρης – Ολυμπιακός 0-1

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου 4-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

Οι πρώτοι ημιτελικοί του του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5

Οι επαναληπτικοί

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (12 Απριλίου και ώρα 19.00)

ΠΑΟΚ - Λαμία (δεν έχει οριστεί)

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα