Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα των ημιτελικών μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία με φόντο τον τελικό (vids)

Novibet Κύπελλο Ελλάδας: Το πανόραμα των ημιτελικών μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία με φόντο τον τελικό (vids)

bet365

Σε δύο... δόσεις ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του θεσμού Novibet Κυπέλλου Ελλάδας με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να έχουν το προβάδισμα έναντι των Λαμίας και Ολυμπιακού.

Με μεγάλο σκορ κατέληξε να ολοκληρωθεί και το παιχνίδι στο γήπεδο της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ να συντρίβει με 5-1 την τοπική ομάδα στο εξ' αναβολής πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών των 2 ομάδων. Η ομάδα του Λουτσέσκου με αυτό το σκορ προφανώς και έχει κλείσει από τώρα το... εισιτήριό της για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο για 6η φορά τα τελευταία 7 χρόνια.

Το ματς αυτό είχε αναβληθεί 2 φορές (είχε αλλάξει και μία φορά ημερομηνία), την πρώτη λόγω καιρικών συνθηκών (του χιονιά) και τη 2η λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπών (οπότε αναβλήθηκε και το Ολυμπιακός - ΑΕΚ), κάτι που φυσικά ήταν επιβεβλημένο να γίνει μετά από μία τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου. Στα πρώτα ματς ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-1 τη Λαμία (σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου) ενώ στις 9 Φλεβάρη η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0 του Ολυμπιακού στην OPAP Arena.

Οι επαναληπτικοί αναμένεται - εκτός απροόπτου - να διεξαχθούν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Προς το παρόν όμως δεν έχουν οριστεί.

Οι πρώτοι προημιτελικοί του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

Απόλλων Παραλιμνίου - Λαμία 1-2

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός 3-0

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0

Οι ρεβάνς των προημιτελικών

Άρης – Ολυμπιακός 0-1

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

Λαμία - Απόλλων Παραλιμνίου 4-2

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-1

Οι πρώτοι ημιτελικοί του του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5

Οι επαναληπτικοί (δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες)

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Λαμία

Να υπενθυμίσουμε πως σε σχέση με τον τελικό η ΕΠΟ φαινόταν να τον προγραμματίζει για τις 20 Μαϊου (βέβαια εάν προκύψουν εθνικές εκλογές εκείνο το διάστημα τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν) και να γίνονται επαφές για να γίνει στο εξωτερικό (για να βρεθεί γήπεδο στην Αγγλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία ή αλλού), αρκεί να συναινέσουν οι 2 φιναλίστ. Η σχετική προκήρυξη της ΕΠΟ για τον τελικό αναφέρει:

Τελικός Αγώνας Κυπέλλου

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα θα αποφασισθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα. Η Ε.Π.Ο. επίσης δύναται να αποφασίσει ως έδρα του τελικού, γήπεδο που ανήκει σε ξένη Ομοσπονδία.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα