Τόμας: «Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, όμως το σκορ μας επιτρέπει να αισθανόμαστε κοντά στον τελικό» (vid)

Newsroom
Τόμας: «Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, όμως το σκορ μας επιτρέπει να αισθανόμαστε κοντά στον τελικό» (vid)

bet365

Ο Μπράντον Τόμας μίλησε για το ευρύ 5-1 του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στον θεσμό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τη δική του απόδοση.

Ο Τόμας είπε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ΠΑΟΚ - Λαμία 5-1:

Για το ματς στη Λαμία και την παρουσία του: «Εγώ είμαι χαρούμενος να προσφέρω, είτε με γκολ ή με ασίστ. Αυτός είναι ο σκοπός μου. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και το αποτέλεσμα και για το γεγονός πως βρήκα πάλι γκολ. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, σε αυτή την έδρα. Είναι μία ομάδα που πιέζει, πρεσάρει τον αντίπαλο. Μπήκαμε με ένταση, με επιθετικότητα. Ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μία νίκη που την αξίζαμε απόλυτα».

Για το εάν στον ΠΑΟΚ σκέφτονται ήδη τον τελικό: «Δεν τελείωσε κάτι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Εντάξει είμαστε κοντά στον τελικό, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι από τη στιγμή που υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, αυτό της Τούμπας. Το σκορ όμως μας επιτρέπει να αισθανόμαστε πως είμαστε κοντά στον τελικό».

  • Προς το τέλος των τοποθετήσεών του μίλησε στα ελληνικά λέγοντας κάποιες εκφράσεις, παρά το γεγονός πως βρίσκεται λίγους μήνες στην Ελλάδα.
@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα