ΕΠΟ: Αναβλήθηκε οριστικά το Λαμία - ΠΑΟΚ

Newsroom
ΕΠΟ: Αναβλήθηκε οριστικά το Λαμία - ΠΑΟΚ

bet365

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την αναβολή του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος.

Δεν θα διεξαχθεί σήμερα ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Λαμίας και του ΠΑΟΚ για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έπληξε την πόλη της Λαμίας περισσότερα απ' όσο αναμενόταν σύμφωνα με τις αρχικές προβλέψεις.

Από το πρωί της Πέμπτης (09/02) οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καθόλου καλές με το γήπεδο της Λαμίας να είναι γεμάτο χιόνι και την κατάσταση όχι μόνο να μην βελτιώνεται, αλλά να αναμένεται να χειροτερέψει τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet Λαμία-ΠΑΟΚ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή αγώνα από την πρωινή σύσκεψη, τον έλεγχο της αθλητικής εγκατάστασης και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας».

Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη. Κάτι που σημαίνει οτι το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει εντός 24 ωρών και πλέον η ΕΠΟ, θα πρέπει να ορίσει νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα