Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου για αντί-Εμβιλά και τα φαβορί για το αρχικό σχήμα με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Ο Σαμασέκου για αντί-Εμβιλά και τα φαβορί για το αρχικό σχήμα με ΑΕΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα έχει μία δύσκολη αγωνιστική αποστολή με την ΑΕΚ στο Novibet Κύπελλο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται το βράδυ της Τετάρτης στο φαληρικό γήπεδο (20.00, COSMOTE SPORTS TV 1) στη ρεβάνς του 3-0 στην Opap Arena για τον θεσμό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. Το έργο των παικτών του Μίτσελ στον Ολυμπιακό θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταθέσουν έτσι απλά τα... όπλα.

Ο Ολυμπιακός θα έχει δυνατές απουσίες σε αυτόν τον αγώνα. Εκτός θα είναι οι Εμβιλά και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αλλά το πλέον σημαντικό μεσοεπιθετικά είναι πως από ακόμα ένα τέτοιο ματς με δυνατό αντίπαλο θα λείπει ο Χάμες Ροντρίγκες.

Για την 11άδα ο Τζολάκης κάτω από τα δοκάρια δείχνει φαβορί και για το κέντρο της άμυνας οι επικρατέστεροι είναι οι Ντόι και Μπα. Ο Ραμόν διεκδικεί για τα καλά θέση αριστερά αντί του Ρέαμπτσιουκ και ο Ροντινέι είναι το φαβορί για δεξιά. Στο κέντρο ο Σαμασέκου ως αντί-Εμβιλά και μπροστά του οι Ινμπόμ Χουάνγκ και Φορτούνης. Ο Αραμπί έχει έστω για... λίγο τον πρώτο λόγο για βασικός στράικερ έναντι του Μπακαμπού και για τα άκρα διεκδικούν θέση οι Κανός, Μπιέλ, Βρουσάι και Μασούρας (αυτοί οι τέσσερις παίκτες κυρίως για δύο θέσεις).

Άρα μία επικρατέστερη 11άδα δείχνει να είναι με Τζολάκη τέρμα, άμυνα με Ροντινέι, Ντόι, Μπα και Ραμόν, κέντρο με Σαμασέκου, Ινμπόμ Χουάνγκ και Φορτούνη, στα 2... φτερά Μασούρα και Μπιέλ (ή Βρουσάι) και φορ Αραμπί ή Μπακαμπού.

Ο ίδιος Μίτσελ μιλώντας στη COSMOTE TV σχολίασε μεταξύ άλλων: «Όλα τα παιχνίδια και όλα τα αποτελέσματα μπορούν να γυρίσουν. Δεν πιστεύω στα θαύματα αλλά πιστεύω στις ανατροπές γιατί σαν προπονητής αλλά και σαν ποδοσφαιριστής το έχω ζήσει πολλές φορές. Έχω μια εμμονή σε σχέση με το αυριανό παιχνίδι και θα το λέω συνέχεια. Αν παίξουμε με το ίδιο πάθος και τα δώσουμε όλα όπως κάναμε με τον Παναθηναϊκό, τότε ίσως και να το πετύχουμε.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό το ποια ομάδα θα βάλει το πρώτο γκολ. Και αυτό γιατί στη συνέχεια θα έχει ώθηση να βάλει και το δεύτερο και το τρίτο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να καθίσουμε πίσω γιατί τότε σίγουρα θα κινδυνεύσουμε».

Θυμίζουμε την αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα