ΠΑΟΚ: Πήρε το σούπερ ταλέντο της Μυκόνου που το ήθελε ο Ολυμπιακός!

ΠΑΟΚ: Πήρε το σούπερ ταλέντο της Μυκόνου που το ήθελε ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο 13χρονος Γιάννης Τσιφούτης της ακαδημίας του ΑΟ Μυκόνου αποτέλεσε μήλο της έριδος μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αλλά από σήμερα είναι παίκτης του «Δικεφάλου».

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το κορυφαίο ταλέντο του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Τσιφούτη, που από τα δέκα του χρόνια αποτέλεσε μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες του κέντρου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «sportcyclades.gr».

Συνοδευόμενος από τους γονείς του, την μητέρα του Γεωργία και τον πατέρα του Βαγγέλη βρέθηκαν την Παρασκευή (24/7) στα γραφεία του ΠΑΟΚ, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους», παρουσία του γενικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

Ο 13χρονος Γιάννης είναι και επίσημα μέλος των αγωνιστικών τμημάτων του «Δικεφάλου» και θα διαμείνει μόνιμα πλέον στη Θεσσαλονίκη, όπου σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει την προετοιμασία μαζί με τη νέα του ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Τσιφούτης ήταν ένας από τους τέσσερις Έλληνες ποδοσφαιριστές που έλαβε πρόσκληση και ταξίδεψε στην Ισπανία κάνοντας προπονήσεις στη Smartfootball Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou και σε συλλόγους.

 

Τελευταία Νέα