Μπαράζ Μουντιάλ: Ψήφισε τις ομάδες που θα προκριθούν στο Κατάρ

Μπαράζ Μουντιάλ: Ψήφισε τις ομάδες που θα προκριθούν στο Κατάρ

bet365

Ποιες χώρες θα τσεκάρουν τα τρία τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ μέσω των μπαράζ; Το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε την νικήτρια από κάθε «μονοπάτι».

Η κληρωτίδα των μπαράζ τα έφερε έτσι ώστε Ιταλία και Πορτογαλία, οι δύο πιο πρόσφατες πρωταθλήτριες Ευρώπης, να διεκδικήσουν το ίδιο εισιτήριο για το Μουντιάλ του Κατάρ και να είναι βέβαιο ότι η μία εκ των δύο θα αποκλειστεί. Οι Ατζούρι του Ρομπέρτο Μαντσίνι και η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος θα αντιμετωπίσουν πρώτα Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία αντίστοιχα στους ημιτελικούς ως γηπεδούχοι κι αν επικρατήσουν θα τεθούν αντιμέτωπες στον απόλυτο τελικό επιβίωσης που θα διεξαχθεί επί πορτογαλικού εδάφους.

Αυτή είναι η εικόνα στο Path C που προέκυψε από την κλήρωση στη Ζυρίχη. Στο πρώτο Path, προέκυψαν τα ζευγάρια Σκωτία-Ουκρανία και Ουαλία-Αυστρία, ενώ στο δεύτερο Path τα Ρωσία-Πολωνία και Σουηδία-Τσεχία. Ο νικητής των Σκωτία-Ουκρανία και Σουηδία-Τσεχία θα είναι και ο γηπεδούχος του αντίστοιχου τελικού.

Τα ματς είναι προγραμματισμένα για τα τέλη Μαρτίου του 2022 και το ενδιαφέρον αναμένεται εξαιρετικά υψηλό μετά και την τροποποίηση του φορμάτ των μπαράζ. Τέσσερις μήνες πριν οι 12 «μονομάχοι» μπουν στη διαδικασία, το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε τη χώρα που θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο από το κάθε «μονοπάτι».

Powered by Quiz Maker

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα