Αποσύρθηκε η Αυστραλία για τη διοργάνωση του Μουντιάλ 2034, «παίζει» μόνη η Σαουδική Αραβία

Newsroom
qatar

bet365

Με επίσημη ανακοίνωση, η Αυστραλία γνωστοποίησε ότι δεν θα διεκδικήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034, αφήνοντας έτσι τους Σαουδάραβες μόνους στη «μάχη».

Όλα δείχνουν πλέον Σαουδική Αραβία για το Μουντιάλ του 2034. Παρότι η Αυστραλία προσπάθησε να διεκδικήσει το Παγκόσμιο του 2034, μέσω συνδιοργάνωσης μαζί με τις Ινδονησία, Μαλαισία και Σιγκαπούρη, τελικά απφασίστηκε να μην προχωρήσει η κατάθεση του φακέλου, αποσύροντας έτσι την υποψηφιότητα.

Μια εξέλιξη που «στέλνει» κατά κάποιον τρόπο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2034, στη Σαουδική Αραβία. Διότι αυτή τη στιγμή οι Σαουδάραβες «παίζουν» μόνοι τους, καθώς καμία άλλη χώρα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για να διοργανώσει το Μουντιάλ το 2034.

Η FIFA αναμένεται να περιμένει τους φακέλους, καθώς έχει γνωστοποιήσει ότι εκείνο του 2030 αναμένεται να διεξαχθεί σε Ισπανία, Μαρόκο και Πορτογαλία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα εναρκτήρια παιχνίδια των Αργεντινή, Ουρουγουάη και Παραγουάη θα γίνουν στις αντίστοιχες χώρες, για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Μουντιάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα