Κόρη Πελέ: «Ο μπαμπάς μου χάρηκε όταν κατάλαβε πως ο Μέσι πήρε το Μουντιάλ»

Ιάσονας Θεριός
Κόρη Πελέ: «Ο μπαμπάς μου χάρηκε όταν κατάλαβε πως ο Μέσι πήρε το Μουντιάλ»

bet365

Μια όμορφη ιστορία από τις τελευταίες μέρες της ζωής του Πελέ μοιράστηκε η κόρη του, σύμφωνα με την οποία ο πατέρας της, παρ'ότι Βραζιλιάνος, χάρηκε που ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το Μουντιάλ με την Αργεντινή.

Ο θρυλικός Πελέ «έφυγε», μα πίσω του άφησε ένα σωρό ιστορίες και μια από αυτές θέλησε να αφηγηθεί μέσω των social media η κόρη του, Κέλι. Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με την Αντονέλα Ροκούτσο, τη γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, την οποία συνάντησε σε μια δεξίωση, ομολόγησε πως ο πατέρας της, λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, χάρηκε όταν κατάλαβε πως η Αργεντινή και ο Λέο, έφτασαν στην κορυφή που ο ίδιος πάτησε τρεις φορές στην καριέρα του, την κατάκτηση του Μουντιάλ, βάζοντας στην άκρη την κόντρα ανάμεσα στους Βραζιλιάνους και τους Αργεντίνους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Όταν η Βραζιλία αποκλείστηκε από την Κροατία, η κατάσταση του πατέρα μου είχε ήδη χειροτερεύσει πολύ. Όλοι ήθελαν η εθνική μας να κερδίσει αυτό το τρόπαιο για τον μπαμπά μου. Εκείνος όμως, καταλάβαινε το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα και πάντα αυτό που έλεγε πως αγαπούσε στο όμορφο παιχνίδι ήταν η πιθανότητα του να νικήσει η οποιαδήποτε ομάδα.

Μετά την ήττα της Βραζιλίας, όποιος ερχόταν στο νοσοκομείο έλεγε: "Τώρα ποιον υποστηρίζει ο Πελέ; Σίγουρα όχι την Αργεντινή!". Κι εκείνος έλεγε: "Ναι, την Αργεντινή! Το Κύπελλο πρέπει να μείνει στη Λατινική Αμερική και ο Μέσι το αξίζει".

Όλοι απορούσαν αλλά εκείνος επέμενε: "Ναι, ο Μέσι το αξίζει".

Δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τον τελικό αλλά όταν κατάλαβε πως η Αργεντινή και ο Μέσι μπόρεσαν να σηκώσουν το κύπελλο χάρηκε.

Ζήτω το ποδόσφαιρο»

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα