Μουντιάλ 2022: Λύγισε on air ο Μπατιστούτα, «συγγνώμη, είμαι ενθουσιασμένος» (vid)

Μουντιάλ 2022: Λύγισε on air ο Μπατιστούτα, «συγγνώμη, είμαι ενθουσιασμένος» (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Λύγισε on air ο Μπατιστούτα, «συγγνώμη, είμαι ενθουσιασμένος» (vid)

bet365

Ο άλλοτε «μπομπέρ» της εθνικής Αργεντινής, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, σε μια τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον τελικό του Μουντιάλ, ξέσπασε σε κλάματα συγκινημένος για την επιτυχία της «αλμπισελέστε».

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο 53χρονος πρώην «μπομπέρ» της Εθνικής Αργεντινής, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, προσπάθησε τρεις φορές να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής ποδοσφαιριστής -Ηνωμένες Πολιτείες '94, Γαλλία '98 και Κορέα-Ιαπωνία 2002- αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Λιονέλ Μέσι όμως έφερε την πολυπόθητη κούπα στον λαό της χώρας και η τεράστια επιτυχία της ομάδας έφερε δάκρυα συγκίνησης στον θρυλικό Batigol.

«Είναι εντυπωσιακό», κατάφερε να πει ο Μπατιστούτα, πριν καλύψει το πρόσωπό του με το αριστερό του χέρι και αρχίσει να κλαίει. «Πάμε Αργεντινή», πρόφερε ανάμεσα σε λυγμούς στο κανάλι Bein Sports όπου ήταν προσκεκλημένος το βράδυ της Κυριακής (18/12).

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτού του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον προσπέρασε στη λίστα με τους πρώτους σκόρερ της ομάδας με τον «Μπάτι» να ξεκαθαρίσει ακόμα μια φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει. «Είμαι χαρούμενος για τον Μέσι, για την Αργεντινή, για όλη τη χώρα. Δεν μπορώ καν να μιλήσω. Όλοι ήθελαν να κερδίσει η Αργεντινή και η ενέργεια αυτή ήταν αισθητή»

Τέλος, ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα, της Ίντερ και της Ρόμα ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη του προγράμματος για τη συγκίνησή τους. «Συγγνώμη, είμαι ενθουσιασμένος», τους είπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα