Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε 266 συλλήψεις για τα επεισόδια

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Γαλλία - Μαρόκο: Το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσε 266 συλλήψεις για τα επεισόδια

bet365

Οι αρχές της Γαλλίας γνωστοποίησαν τον αριθμό των συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια και τις κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες.

Το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ανακοίνωσε πως οι γαλλικές αρχές προέβησαν σε 266 συλλήψεις στα χθεσινά επεισόδια που ακολούθησαν την μεγάλη νίκη και πρόκριση της Γαλλίας επί του Μαρόκο.

Οι 167 απ' αυτές έλαβαν χώρα στην μεγάλη εστία αυτών στο κέντρο του Παρισιού. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν έιναι για χρήση βίας εναντίον οργάνου της τάξης, για συμμετοχή σε ομάδα που είχε σκοπό να διαπράξει βία ή να προκαλέσει ζημιές, για κατοχή εκρηκτικών, για οπλοφορία και για το στήσιμο ενέδρας.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται 40 άτομα που ανήκουν σε ακροδεξιό γκρουπ και διέπραξαν το αδίκημα της άσκησης βίας και της μεταφοράς απαγορευμένων όπλων. Κάποιοι απ' αυτούς, σύμφωνα με όσα είπε στο AFP ο εισαγγελέας του Παρισιού, κουβαλούσαν μαχαίρια.

Η αστυνομία ενημέρωσε πως τραυματίστηκαν πέντε αστυνομικοί.

Θυμίζουμε πως από τα επεισόδια αυτά οδηγήθηκε στον θάνατο ένα νεαρό αγόρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα