Ρομέρο στο Gazzetta: «Ο Μέσι αξίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ρομέρο στο Gazzetta: «Ο Μέσι αξίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Γιάννης Λαμπίρης
Ρομέρο στο Gazzetta: «Ο Μέσι αξίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο»

bet365

Ο Γιάννης Λαμπίρης ρώτησε τον Κρίστιαν Ρομέρο για το πόσο επιδραστικός είναι για την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι.

Αποστολή στο Κατάρ: Γιάννης Λαμπίρης

Το πόσο σημαντικός είναι ο Λιονέλ Μέσι, όχι απλά για την Εθνική Αργεντινής, αλλά για ολόκληρη την χώρα, επεσήμανε ο Κρίστιαν Ρομέρο λίγο μετά την πρόκριση επί της Ολλανδίας, απαντώντας σε ερώτηση του Gazzetta στην μικτή ζώνη.

Κάτι που το έδειξε και λίγο αργότερα, όταν την ώρα που ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, μιλούσε στους εκπροσώπους του Τύπου, τον άρπαξε και τον φίλησε στο κεφάλι.

Προκειμένου όμως να μας απαντήσει, χρειάστηκε η βοήθεια ενός συναδέλφου από την Αργεντινή, καθώς η απάντηση που έδιναν οι παίκτες του Σκαλόνι σε όποιον τους μιλούσε στα Αγγλικά, ήταν «Νο Εnglish». Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι δεν μιλάνε αγγλικά και ακόμα και ο Λιονέλ Μέσι έχει πει πριν από λίγο καιρό ότι πρόκειται να αρχίσει μαθήματα.

«Τεράστια. Δεν είναι μόνο στην εθνική αλλά σχεδόν σε ολη τη χώρα. Ο Λιονέλ είναι μια παγκόσμια προσωπικότητα που μπορεί και επηρεάζει και μόνο με την παρουσία του. Σε εμπνέει και σου δίνει έξτρα κίνητρο. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε και του αξίζει το παγκόσμιο κύπελλο» ήταν η τοποθέτηση του.

Στους Αργεντίνους δημοσιογράφους είπε πολλά περισσότερα φυσικά. Από αυτά που συλλέξαμε (πάντα με τη βοήθεια αγγλόφωνων συναδέλφων από την Αργεντινή) τα πιο ενδιαφέροντα...

  • «Αξίζαμε την πρόκριση και έπρεπε να την πάρουμε από την κανονική διάρκεια. Ίσως πιστέψαμε στο 2-0 ότι τελειώσαμε και παραλίγο να τιμωρηθούμε»
  • «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Όλοι θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος και να πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος»
  • «Ναι η Βραζιλία θα φάνταζε πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος αλλά αν υποτιμήσουμε την Κροατία θα το πληρώσουμε»
  • «Μας έχει βοηθήσει πολύ ο κόουτς Σκαλόνι, είναι πολύ κοντά μας και γνωρίζει τον τρόπο για να μας δώσει το κίνητρο»
  • «Η παρουσία του κόσμου μας σε κάθε παιχνίδι αλλά και σε κάθε στιγμή της παραμονής μας εδώ στο Κατάρ είναι μοναδική. Αποτελεί για μας έμπνευση».
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα