Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Έχω θυμό για το πέναλτι, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή»

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μέσι: «Έχω θυμό για το πέναλτι, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη - πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στην Πολωνία και στάθηκε στην οργή του μετά το ματς και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του.

Η Αργεντινή έκανε εξαιρετικό ματς κόντρα στην Πολωνία, νίκησε με 2-0 και ο φανταστικός Σέζνι κράτησε το σκορ σε «αξιοπρεπή» επίπεδα. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε, Λιονέλ Μέσι, παραχώρησε δηλώσεις μετά το ματς και αναφέρθηκε στον... θυμό του μετά το χαμένο πέναλτι και στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του.

«Έχω θυμό για το πέναλτι που έχασα, αλλά η ομάδα βγήκε πιο δυνατή μετά το λάθος μου. Ξέραμε ότι από τη στιγμή που θα βάζαμε το πρώτο γκολ, το παιχνίδι θα άλλαζε.

Το προηγούμενο παιχνίδι μας έδωσε πολλή ηρεμία και βγήκαμε στο γήπεδο νομίζοντας ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αγώνας με την Αυστραλία θα είναι πολύ δύσκολος. Όλοι κερδίζουν όλους. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο όπως κάνουμε πάντα.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα ξεκινά ένα άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτό που κάναμε σήμερα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μέσι.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα