Μουντιάλ 2022: Προβλήματα και τσακωμοί μεταξύ των παικτών στο Βέλγιο

Μουντιάλ 2022: Προβλήματα και τσακωμοί μεταξύ των παικτών στο Βέλγιο

Newsroom
Μουντιάλ 2022: Προβλήματα και τσακωμοί μεταξύ των παικτών στο Βέλγιο

bet365

Τα άσχημα αποτελέσματα και η κακή εικόνα της ομάδας έχουν δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ των παικτών στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με την «Equipe», μετά το τέλος του αγώνα του Βελγίου με το Μαρόκο και την ήττα των «κόκκινων διαβόλων» ο Γιαν Βερτόνχεν κριτίκαρε δύο συμπαίκτες που αγωνίζονται στην επίθεση, επειδή είχαν χαρακτηρίσει δημοσίως αργή την άμυνα της ομάδας. Οι παίκτες τους οποίους στόχευσε ήταν ο Εντέν Αζάρ και ο Κέβιν Ντε Μπρούινε.

Με τον δεύτερο μάλιστα οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ που παρενέβη ο Λουκάκου για να τους ηρεμήσει.Ο Βερτόχεν είχε καταφερθεί λίγο νωρίτερα κατά των συμπαικτών του που συμμετέχουν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι σε δηλώσεις που έκανε στο Sporza λέγοντας πως:

«Το πρώτο παιχνίδι δεν ήταν καλό, αλλά τα καταφέραμε. Όχι όμως σήμερα. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Επιτεθήκαμε άσχημα, επειδή είμαστε μεγάλη σε ηλικία, όχι; Πάντα θα είναι κάτι σαν κι αυτό».

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο Κέβιν Ντε Μπρούινε και ο Τίμπο Κουρτουά δεν μιλούν εδώ και αρκετό καιρό μεταξύ μετά από μία μεταξύ τους διαφωνία, οι Μπατσουαγί και Λουκάκου δεν είναι και οι καλύτεροι φίλοι ενώ οι Αζάρ και Τροσάρντ δεν απευθύνονται ο ένας στον άλλον εξαιτίας μίας αναφοράς που είχε κάνει ο τελευταίος για τον πρώτο ότι θέλει να πάρει την θέση του βασικού από τον μεγαλύτερο συμπαίκτη του.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε πως υπήρξαν εντάσεις, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Τη Δευτέρα (28/11) έγινε ένα μίτινγκ για να πέσουν λίγο οι τόνοι ενόψει και του τελευταίου αγώνα με την Κροατία (01/12-17:00).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα