Μουντιάλ 2022, Κροατία - Καναδάς: Εκτός αποστολής ο Βίντα, βασικός ο Λιβάγια

Newsroom
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς της Κροατίας με τον Καναδά. Βασικός ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, στον πάγκο του Καναδά ο Κορνέλιους του Παναιτωλικού.

Η Κροατία και ο Καναδάς θα διεκδικήσουν το πρώτο τους τρίποντο στον 6ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Η Χρβάτσκα προέρχεται από την «λευκή» ισοπαλία με το Μαρόκο και οι Καναδοί από την ήττα κόντρα στο Βέλγιο.

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής της Κροατίας, ενώ ο Ζλάτκο Ντάλιτς θα ξεκινήσει βασικό στο 4-3-3 του τον πρώην επιθετικό της Ένωσης Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος θα ξεκινήσει αριστερά στην τριπλέτα της επίθεσης, ενώ αναμένεται μεταφέρεται και κεντρικά, καθώς θα αλλάζει θέση με τον Κράμαριτς.

Από την πλευρά των Καναδών στον πάγκο είναι ο κεντρικός αμυντικός του Παναιτωλικού, Ντέρεκ Κορνέλιους.

Κροατία (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς – Τζουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβαρντιόλ, Σόσα - Κόβατσιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς - Πέρισιτς, Λιβάγια, Κράμαριτς

Καναδάς (Τζον Χέρντμαν): Mπόγιαν - Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ - Λαριέα, Χάτσινσον, Εουστάκιο, Ντέιβις - Μπουχάναν, Λαρίν, Ντέιβιτς