Η αποθέωση του Γιάννη Κωνσταντέλια και οι διεθνείς του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει μαζί με τον Λάζαρο Ρότα τη νίκη της εθνικής επί του Καζακστάν

bet365

Η αποθέωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, η βαριά ήττα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η «πρώτη» του Ντόμινικ Κοτάρσκι, η φιλική μονομαχία Κίριλ Ντεσπόντοφ με τον Άλι Σαμάτα που δεν θα γίνει και η μάχη των τεσσάρων «ασπρόμαυρων» με την Ελπίδων στα προκριματικά του EURO U21 2025.

Αρκετοί «ασπρόμαυροι» διεθνείς απουσιάζουν και σ’ αυτή τη διακοπή των πρωταθλημάτων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, με τα φώτα να πέφτουν πάνω στον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, που βρίσκονται στην αποστολής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τα παιχνίδια στα Play Off του Nations League.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πέρασε ως αλλαγή στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης της με το Καζακστάν και είχε συμμετοχή στον «γαλανόλευκο» θρίαμβο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena γνώρισε την αποθέωση. Η αρχή έγινε από μικρούς φίλους της εθνικής ομάδας και το υπόλοιπο γήπεδο πήρε την σκυτάλη φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Ο «Ντέλιας» φάνηκε στο παιχνίδι, είχε δύο τελικές προς την αντίπαλη εστία και ξεσήκωσε το κοινό με τις ενέργειες του, την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έμεινε εκτός 23αδας, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα.

Για τους δύο Έλληνες διεθνείς του ΠΑΟΚ υπάρχει και συνέχεια το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (26/3) στην Τιφλίδα, εκεί όπου η Εθνική έχει ραντεβού με την ιστορία και απέναντι στη Γεωργία, θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του EURO 2024.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την Σερβία, που γνώρισε βαριά ήττα από τη Ρωσία με 4-0 στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Μόσχα και στο οποίο έπαιξαν επίσης ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ. Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς άλλαξε το συνηθισμένο του 3-5-2 και δοκίμασε το 4-3-3, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται για 45 λεπτά στο δεξί «φτερό» της επίθεσης.

Σήμερα παίρνουν σκυτάλη ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ και ο Στέφανος Τζίμας. Ο πρώτος έλαβε για πρώτη φορά κλήση και βρίσκεται με την την Εθνική ανδρών της Κροατίας στο Άμπου Ντάμπι για το φιλικό τουρνουά με την συμμετοχή της Αιγύπτου, της Τυνησίας και της Νέα Ζηλανδίας. από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ βρίσκεται με την εθνική Βουλγαρίας στο Αζερμπαϊτζάν για δύο φιλικούς αγώνες και σήμερα το μεσημέρι (15:00) θα αντιμετωπίσει την Τανζανία από την οποία απουσιάζει ο Άλι Σαμάτα, καθώς ο επιθετικός του «Δικεφάλου» προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και να συμμετέχει στις προπονήσεις του «Δικεφάλου».

Τέλος, ο Στέφανος Τζίμας και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Β (Παναγιώτης Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Αργύρης Δαρέλας) είναι στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων που στις;13:30 αντιμετωπίζουν τη Λευκορωσία σε αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO U21 2025.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα