Ιν Μπεόμ Χουάνγκ στο Gazzetta: «Γι' αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»!

Ιν Μπεόμ Χουάνγκ στο Gazzetta: «Γι' αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»!

 Ιν Μπεόμ Χουάνγκ στο Gazzetta: «Γι' αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»!

bet365

Ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta για την ισοπαλία της Νοτίου Κορέας με την Ουρουγουάη, τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Ουί Τζο Χουάνγκ αλλά και τον λόγο που το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε να… πιάσει Λιμάνι.

ΚΑΤΑΡ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Ένας από τους πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα της Νοτίου Κορέας σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, κόντρα στην Ουρουγουάη, ήταν αναμφίβολα ο χαφ του Ολυμπιακού, Ιν Mπεόμ Χουάνγκ. Έχοντας απέναντί του τον Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης, τα κατάφερε εξαιρετικά, ενώ ενδεικτικό είναι πως με την παρουσία του προκάλεσε τα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια των συμπατριωτών του εκπροσώπων του Τύπου, που μας ρωτούσαν χαρακτηριστικά αν πραγματοποιεί ανάλογες εμφανίσεις και φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών.

Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, το Gazzetta συνάντησε τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων στην μικτή ζώνη του «Education City Stadium» και εκείνος μίλησε για το όνειρο της συμμετοχής σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο που έγινε πραγματικότητα, αλλά και για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η παρουσία του στον Ολυμπιακό στο πρώτο διάστημα της τρέχουσας σεζόν.

Ξεκινώντας, τον ρωτήσαμε ποια είναι η αίσθηση που του αφήνει το τελικό 0-0 της αναμέτρησης με την Ουρουγουάη. «Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα γιατί είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ πως δείξαμε κάποια από τα καλά στοιχεία που διαθέτουμε ως ομάδα και αν έχουμε ανάλογη παρουσία και στους αγώνες με Γκάνα και Πορτογαλία, είμαι σίγουρος πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το πως αισθάνεται για την παρθενική του παρουσία σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά απάντησε ότι «ονειρευόμουν από μικρό παιδί να αγωνιστώ σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Από όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο, το να εκπροσωπήσω τη χώρα μου σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, ήταν ο πιο σημαντικός στόχος που είχα θέσει. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η αλήθεια είναι ότι όλα ήταν όπως ακριβώς τα είχα φανταστεί. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο αλλά και το επίπεδο των ποδοσφαιριστών που αντιμετώπισα, ήταν όπως τα είχα στο μυαλό μου».

Σχετικά με την προσεχή αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκάνα, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι «ο αγώνας με την Γκάνα θα είναι ακόμα πιο δύσκολος σε σχέση με εκείνον κόντρα στην Ουρουγουάη. Έτσι, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε θα πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πιστεύω, πάντως, ότι μπορούμε να νικήσουμε τόσο την Γκάνα όσο και την Πορτογαλία και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Σε προσωπικό επίπεδο, ο Κορεάτης χαφ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «είχα να αντιμετωπίσω σε μία προσωπική μονομαχία τον Βαλβέρδε και αυτό από μόνο του αρκεί για να καταλάβει κανείς το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Δεν φοβάμαι να παίξω κόντρα σε παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Μπεντανκούρ. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου στο ματς και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση και για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας στη διοργάνωση».

Σε ερώτηση για το αν αντάλλαξε τη φανέλα του με κάποιον από τους ποδοσφαιριστές της Ουρουγουάης μετά το τέλος του αγώνα εξήγησε ότι «όχι, δεν αντάλλαξα τη φανέλα μου γιατί ήθελα να την κρατήσω ως αναμνηστικό της πρώτης μου συμμετοχής σε Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ασφαλώς και δεν θα μπορούσαμε να μην του ζητήσουμε να μας μιλήσει για τη συνύπαρξη του στην εθνική ομάδα με έναν συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, τον Ουί Τζο Χουάνγκ. «Ο Ουί Τζο έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην Ελλάδα και απολαμβάνει τη ζωή στην Αθήνα. Προσωπικά πιστεύω ότι και σήμερα έπαιξε πολύ καλά. Γνωρίζω καλά πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι και κόντρα στην Ουρουγουάη δείξαμε ότι έχουμε χημεία μεταξύ μας και μπορούμε να συνεργαστούμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα, θα μπορέσουμε και με τη φανέλα του Ολυμπιακού να έχουμε ανάλογη συνεργασία, να πετύχουμε κάτι καλό και βοηθήσουμε την ομάδα μας να κατακτήσει τους στόχους της», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, σχετικά με το κατά πόσον η παρουσία του με την ερυθρόλευκη φανέλα τον προετοίμασε ιδανικά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ιν Μπεόμ Χουάνγκ υποστήριξε ότι «σίγουρα με βοήθησε πολύ. Το πιο σημαντικό, για εμάς τους ποδοσφαιριστές, είναι να αγωνιζόμαστε. Στην Ελλάδα έχω καταγράψει ως τώρα πολλές συμμετοχές και αυτός ήταν και ο λόγος που το προηγούμενο καλοκαίρι επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι η ομάδα με βοηθάει να δείξω τι αξίζω. Αυτή η εμπειρία μου στην Ελλάδα ήταν καθοριστική στο να είμαι το δυνατόν πιο έτοιμος για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα