ΓεροΓιοβάισα: Αγγλία και Ολλανδία για μεγάλα πράγματα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Αγγλία και Ολλανδία για μεγάλα πράγματα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα μπήκε με το... αριστερό στα γήπεδα της Ντόχα, όμως δεν επηρεάζεται, μιας κι έχουν υπάρξει πολλές άσχημες βραδιές.

Οπως το περιμέναμε... Με το αριστερό μπήκαμε στη διοργάνωση, αλλά το μερίδιο ευθύνης μου δεν είναι μεγάλο. Είχα πιστέψει πως η διοργανώτρια ομάδα θα μπορέσει να… εμφανιστεί στο γήπεδο. Μου είχαν πει οι φίλοι στην Ισπανία, πως ο Σάντσεθ ούτε για… ποδήλατο δεν τους άφησε να βγουν στην προετοιμασία της Μαρμπέγια και υπέθεσα πως κάτι καλό χτίζεται. Μάλλον το επτασφράγιστο μυστικό ήταν πως αυτή ομάδα μόνο για το… Κύπελλο του Βασιλιά είναι ικανή. Πάμε στα σημερινά για να κάνουμε τη διαφορά!

Η Αγγλία κόντρα στο Ιράν είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν θα σταθώ μόνο στον άσο. Οι Βρετανοί θα μπουν δυνατά, θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους, βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και ανασταλτικά ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Το Ιράν θα επιδιώξει να τα δώσει όλα στην άμυνα, ωστόσο είναι δύσκολο να κρατήσει μακριά τους Άγγλους. Πάμε λοιπόν με νίκη Αγγλίας και μηδέν παθητικό, απόδοση που θα βρούμε στο 1.80.

Νο Μane No Party! Η Σενεγάλη ήταν φαβορί για την πρόκριση, αλλά η απουσία του Μανέ την αποσυντονίζει και ψυχολογικά. Ο ηγέτης είναι εκτός και η Ολλανδία έχει την ευκαιρία από την πρεμιέρα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Οι Οράνιε μπορεί να μην έχουν τον Ντεπάι στη σύνθεσή τους, αλλά θα μπουν δυνατά, θα πιέσουν και θα βάλουν τους Σενεγαλέζους στην εστία τους. Νίκη από ημίχρονο στο 2.30. Αλλωστε, δεν έχουν χάσει ποτέ από ομάδα της Αφρικής σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Καλή επιτυχία σύντροφοι από την πανέμορφη, αλλά καυτή Ντόχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα