Μουντιάλ 2022, Μπενζεμά: Δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα της Γαλλίας

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μπενζεμά: Δύσκολα θα προλάβει την πρεμιέρα της Γαλλίας

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στο γόνατο και στον ιγνυακό τένοντα, δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την Γαλλία και δύσκολα θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα της εθνικής του κόντρα στην Αυστραλία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει ουκ ολίγους αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» να διαχειριστεί. Οι πρωταθλητές κόσμου ταξίδεψαν στο Κατάρ για το Μουντιάλ χωρίς τους τραυματίες Πολ Πογκμπά, Ενγκολό Καντέ και Πρένσελ Κιμπεμπέ, ενώ στην προπόνηση «έχασαν» και τον Κρίστοφερ Ενκουκού.

Ακόμα ένα πρόβλημα των Τρικολόρ είναι οι ενοχλήσεις που ταλαιπωρούν τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πονάει στο γόνατο και στον ιγνυακό τένοντα, με αποτέλεσμα να μην έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα ο 34χρονος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα των Γάλλων κόντρα στην Αυστραλία την ερχόμενη Τρίτη (22/11). Τη θέση του Μπενζεμά στο πλευρό του Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να καλύψει ο Ολιβιέ Ζιρού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα